Κύθηρα, πρώτος γύρος.

Να’μαι και πάλι, όπως (σχεδόν) κάθε χρόνο εδώ και μια εικοσαετία στα Κύθηρα. Πρώτη επίσκεψη για το 2006 (σκοπεύω να επιστρέψω αργότερα το καλοκαίρι). Σημερινή φωτογραφία από το καταρράχτη της Νεράιδας στον Μυλοπόταμο. Σε άλλα νεα η Α’ Αρχαιολογική Εφορία αποφάσισε πως είναι φρόνιμο το κλείσιμο του κάστρου της Χώρας στις 1900. Αχεμ ναι, λεβέντες μου. Στα 5 λεπτά που βρέθηκα στη πύλη του, τουλάχιστον 4 άτομα φάνηκαν να θέλουν να μπούν πριν γυρίσουν πίσω απογοητευμένοι. Εύγε.
Neraida Watefall, Mylopotamos, Kythira

6 Responses to “Κύθηρα, πρώτος γύρος.”

 1. Fade says:

  Πέρνα/περάστε και από μοναστήρι Μυρτιδιώτισσας 5-15 Ιουλίου…εκεί θα μαστε…εργαστήρι μουσικής σύνθεσης

 2. cosmix says:

  Αν προλάβω να επιστρέψω στα Κύθηρα μέχρι τις 15 θα περάσω!

 3. Azrai says:

  πολυ ωραία φωτο ρε!

  Θελω διακοπες…

 4. ρουλα says:

  μπορω να χρησιμοποιησω τη φωτο σου απο τον καταρακτη τοθ μηλοποταμου?φτιαχνω ενα demo istoselidas κ διαλεχα να αναφερεται στα κυθρα. ψαχνω φωτογραφικο υλικο κ πληροφοριες περα απο τα κλασικα. δεν εχω παει ποτε αλλα εχω αδυναμια στο νησι αυτο ¨)
  ρουλα

 5. cosmix says:

  Γειά χαρά Ρούλα. Η φωτογραφία είναι διαθέσιμη για μη κερδοσκοπική χρήση, με μόνη προϋπόθεση την αναφορά της πηγής, δηλαδή το cosmix.org. Σε περίπτωση που επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις τη φωτογραφία για κερδοσκοπικούς σκοπούς (π.χ. ένα εμπορικό δικτυακό τόπο, ή έναν ιστοτόπο για τον οποίο θα πληρωθείς ως σχεδιάστρια) τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις μέσω της φόρμας που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας για περισσότερες πληροφορίες και να αγοράσεις τα δικαιώματα της φωτογραφίας για τέτοια χρήση.

{Ping,Track}backs

Have your say.

Write in the language of the post. Comments are meant to encourage on-topic discussion. For general comments, observations, complaints (e.g. about the site), you can use the form found in the Contact page. Make sure you've read the Terms of Use before commenting.

Comments Feed for this post Comments Feed for this entry.