Cube "Oblique" Live

Τη περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στο ‘Κύτταρο’ μια συναυλία των The Earthbound την οποία άνοιξαν οι Cube [on MySpace], σε μια ‘ατσαλάκωτη’ παραλλαγή του σχήματος, με ακουστικές εκτελέσεις αρκετών κομματιών τους καθώς και κάποιες διασκευές. Κινηματογράφησα τη συναυλία των Cube και ανέβασα ένα μικρό απόσπασμα αυτής και συγκεκριμένα το κομμάτι Oblique το οποίο αποτελεί και τη συμμετοχή τους στην συλλογή ‘In the Junkyard 3‘ της μη-κερδοσκοπικής Spinalonga Records1


Το βίντεο είναι κωδικοποιημένο σε H264/AAC και είναι hinted για streaming. Θεωρητικά θα πρέπει να είναι συμβατό με όλους τους βασικούς media players στις τρείς μεγάλες υπολογιστικές πλατφόρμες των ημερών μας καθώς και smartphones/PDAs/touchy-feely mp3 players κλπ συσκευές που δεν προβληματίζονται από τη μη συμβατική ανάλυση.
Μπορείτε να βρείτε το βίντεο σε HD στο Vimeo. Διατίθεται κάτω από άδεια Creative Commons 3.0 By Attribution – Non Commercial.

1. Full disclosure: Για όσους δε το γνωρίζουν, συμμετέχω στην οργάνωση της Spinalonga Records και επιπλέον γνωρίζω αρκετά καλά τα μέλη των Cube.