Νεο ΜΠΛΟΟΓΚΛ Google Gadget.

Καιρός για μερικά νεα σχετικά με το ΜΠΛΟΟΓΚΛ. Με το τέλος του καλοκαιριού και την επιστροφή στα γραφεία, σπίτια κλπ. καθώς και την σύντομη προεκλογική περίοδο, η κίνηση στο ΜΠΛΟΟΓΚΛ έχει αυξηθεί σημαντικά. Αντίστοιχα όμως έχουν αυξηθεί και τα blogs και τη περασμένη εβδομάδα ξεπεράσαμε τα 20,000.
Μέχρι σήμερα υπήρχαν δυο βασικοί τρόποι αναζήτησης των ελληνικών blogs μέσω του ΜΠΛΟΟΓΚΛ. Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα και η χρήση του ΟpenSearch plugin για όσους χρησιμοποιουν Firefox 2.x ή Ιnternet Explorer 7.
Από σήμερα υπάρχει και ένας τρίτος: Για όσους από εσάς χρησιμοποιείτε το iGoogle, τη προσωπική σελίδα που προσφέρει το Google σε όλους τους χρήστες του, δημιουργήθηκε ένα gadget που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις αναζητήσεις σας στο ΜΠΛΟΟΓΚΛ μέσω αυτής. Για να το προσθέσετε στη iGoogle σελίδα σας, επισκεφθείτε το ΜΠΛΟΟΓΚΛ, επιλέξτε την σχετική επιλογή ‘Add to Google’ και στη συνέχεια επιβεβαιώστε την επιλογή σας. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στην προσωπική σας σελίδα iGoogle το gadget του ΜΠΛΟΟΓΚΛ θα είναι ήδη εκεί.
Καλές αναζητήσεις!