SurfLinks & Spinalonga Downloads

Το cosmix.org τρέχει εδώ και 8 ημέρες σε WordPress 2.1. Oι παρατηρητικοί θα πρόσεξαν πως αυτό σημαίνει πως τρέχει WordPress 2.1 από τη πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Το custom theme όπως και τα plugins είναι ευτυχώς — ακόμη — απολύτως συμβατά και η αναβάθμιση έγινε γρήγορα και χωρίς προβλήματα.
Επειδή υπάρχει μεγάλος όγκος ενδιαφέροντων links προς blogs ή άλλα site τα οποία όμως δεν θα ήθελα να είναι μέρος του feed του blog, από σήμερα στη πρώτη σελίδα του blog υπάρχει ένας νεος ‘χώρος’ ονόματι SurfLinks που περιλαμβάνει τα τελευταία 10 λίνκς που έχω σημειώσει στον aggregator μου ως ενδιαφέροντα. Τα λίνκς διατίθενται και σε Atom 1.0 feed για όσους δε καταδέχονται το www. Σκεφτείτε το σαν Google Reader Shared Items χωρίς τη διαρροή προσωπικών δεδομένων και το απαρχαιωμένο Atom 0.3 feed. 🙂

Τέλος η Spinalonga Records, η μη-κερδοσκοπική προσπάθεια προώθησης ελληνικών ροκ συγκροτημάτων, δημιούργησε πρόσφατα μια σελίδα αφιερωμένη στα κομμάτια που εμπεριέχονται στον δικτυακό της τόπο και τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν· πολλά από τα κομμάτια είναι χαρακτηρισμένα ‘podsafe‘ οπότε εαν έχετε δικό σας podcast — φαίνεται πως αρχίζει να γίνεται μόδα στην Ελλάδα — και ακούτε rock μουσική, ρίξτε τους μια ματιά πριν ηχογραφήσετε την επόμενή σας εκπομπή. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα κομμάτια από νεα ελληνικά συγκροτήματα των οποίων η μουσική δεν ακούγεται ευρέως και τα οποία χρειάζονται την υποστήριξη των podcasters.