Hellenic Reverse Directory Lookup Widget

Hellenic Reverse Directory Widget Icon by cosmix.orgΕπειδή τυχαίνει κατα καιρούς να δέχομαι κλήσεις από αγνώστους και καθώς ο δικτυακός τόπος του τηλεφωνικού καταλόγου του ΟΤΕ δεν είναι ό,τι καλύτερο, έφτιαξα ενα Dashboard Widget ώστε να μην χρειάζεται να κάνω βόλτες στο www.whitepages.gr. Καθώς το χρησιμοποιώ αρκετά είπα να το βγάλω προς τα έξω μήπως φανεί χρήσιμο και σε άλλους έλληνες macheads. Προς το παρόν μόνον η αντίστροφη αναζήτηση βάσει τηλεφώνου δουλεύει (αυτό με ενδιέφερε ούτως ή άλλως) αλλά εαν υπάρξει ενδιαφέρον ίσως στο μέλλον προσθέσω και αναζήτηση βάσει ονόματος.

Το widget έχει δοκιμασθεί σε Mac OS X 10.4.3+. Θεωρητικά πρέπει να λειτουργεί σε εκδόσεις μικρότερες του 10.4.3 και πιθανόν και σε άλλα περιβάλλοντα εκτέλεσης widgets όπως π.χ. αυτό του Yahoo!. Σημ.: Υποστηριζόμενο περιβάλλον είναι μόνον το Mac OS X.

Hellenic Reverse Directory Lookup Widget
Κλίκ εδώ για το widget

Για παρατηρήσεις κλπ, αφήστε σχόλιο ή επικοινωνήστε μαζί μου.

Οι πληροφορίες προέρχονται από το www.whitepages.gr τις οποίες διαθέτει ο ΟΤΕ δημοσίως. Δε έχω καμία σχέση με την εν λόγω εταιρία και δεν αποδέχομαι καμία ευθύνη για την ακρίβεια των δεδομένων αυτών ή τη χρήση του widget από τρίτους.
Προσοχή: Το εν λόγω ‘πρόγραμμα’ διατίθεται δωρεάν και χωρίς καμία εγγύηση κάτω από το πλαίσιο της άδειας MIT.