In The Junkyard 3 Release Fest

In The Junkyard Volume 3 Festival

Τη Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ για τη κυκλοφορία του Ιn The Junkyard Volume 3 από τη μη-κερδοσκοπική Spinalonga Records. H τρίτη (και τελευταία) συλλογή της σειράς In The Junkyard 3 που κυκλοφόρησε τη περασμένη άνοιξη κλείνει τον πρώτο κύκλο προώθησης της ελληνικής αγγλόφωνης ροκ σκηνής από την Spinalonga. Τη συλλογή, όπως και το Ιn The Junkyard Vol. 2, μπορείτε να τη παραγγείλετε δικτυακώς καθώς και από συγκεκριμένα δισκοπωλεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και θα τις βρείτε και στο φεστιβάλ.
Τη πρώτη συλλογή, In The Junkyard Vol.1, η οποία έχει εξαντληθεί εδώ και αρκετό καιρό, μπορείτε να τη κατεβάσετε δωρεάν από τον δικτυακό τόπο της Spinalonga Records. Τα κομμάτια της πρώτης συλλογής είναι podsafe.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Rodeo Club, οδός Χέυδεν 34 στη Πλ.Βικτωρίας. Το εισητήριο έχει ορισθεί στα 5 ευρώ και όσοι παρευρευθούν και τις δύο ημέρες θα πάρουν δωρεάν τη συλλογή In The Junkyard Volume 3. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και τις δύο ημέρες. Από το σχετικό δελτίο τύπου της Spinalonga:

Την πρώτη μέρα εμφανίζονται με την σειρά που αναφέρονται οι ελπιδοφόροι Fool in the Box με το alternative rock ήχο τους, οι Low Gravity, με το groovy τους fusion rock, οι Θεσσαλονικείς Scab Level με το indie/ska/alternative κράμα, οι ψυχεδελικοί stoner rockers the Dive σε πρώτη εμφάνιση μετά από απουσία μηνών και ως headliners η αδιαμφισβήτη ναυαρχίδα της τρίτης συλλογής Bliss και ο post-grunge stoner ήχος τους.
Την δεύτερη μέρα θα εμφανιστούν οι ανερχόμενοι indie rockers Black Circus, το δυναμικό τρίο garage-rockers the Velvoids, οι θεσσαλονικείς Sleepin Pillow με το κράμα alternative rock, ψυχεδέλιας αλλά και ανατολίτικών στοιχείων, οι Bad Mathematics που με τον indie-no wave-post punk ήχο τους έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. To line-up συμπληρώνουν με το δυνάτο r’n’r’ stoner rock τους οι special guests Semen of the sun, που είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά..

Περισσότερες πληροφορίες για τα συγκροτήματα και το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στο www.spinalonga.net.